..............................ILMOITTAUTUMINEN..............................

.

Opetustarjonta

**Tervetuloa ilmoittautumaan tuulikellolaiseksi! Soitonopetuksessa yksityis- sekä ryhmätunnit näissä soittimissa: viulu, lyyra, kitara, ukulele, sello, poikkihuilu, saksofoni, klarinetti ja piano! Mikäli joku asia mietityttää, voit olla yhteydessä suoraan toimistoon: toimisto @ taidekoulutuulikello.net. Lukukausimaksu sisältää 12 oppituntia + 4 orkesterituntia ja 4 kertaa teoriaa. Ensimmäisenä soitonopetuksen lukukautena peritään kertaluontoinen kirjaamismaksu 20e. Sisar/perheale -20e täydestä hinnasta toisesta, kolmannesta, neljännestä perheenjäsenestä. Saman oppilaan osallistuminen kahden eri soittimen oppitunneille huomioidaan hinnassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. **HUOM! Ilmoittautuminen on sitova yhdelle lukuvuodelle!** Hinnat sisältävät yhden lukukauden tiedot, jolloin laskutus on yhdelle lukukaudelle kerrallaan. Mikäli on tarvetta, laskun voi maksaa myös osissa, jolloin kirjaa toiveesi ilmoittautumislomakkeen lopussa olevaan lisätietoja-kohtaan. Tervetuloa luovuuden maailmaan :) *HOXHOX! Syksyn teoriatunnit tiistaisin klo 17.30: 19.9. + 26.9. + 3.10. + 10.10. Syksyn orkesteritunnit tiistaisin klo 17.30: 7.11. + 14.11. + 21.11. + 28.11.

Valitse ryhmä
Yksityistunnit (12x30min + 4x orkesteri + 4x teoria) 380e
Yksityistunnit (12x45min + 4x orkesteri + 4x teoria) 580e
Pienryhmät 2opp (12x30min + 4x orkesteri + 4x teoria) 240e
Pienryhmät 2opp (12x45min + 4x orkesteri + 4x teoria) 350e
Pienryhmät 3-4opp (12x30min + 4x orkesteri + 4x teoria) 180e
Pienryhmät 3-4opp (12x45min + 4x orkesteri + 4x teoria) 280e
Sovittu muu tuntimäärä opettajan kanssa
7.-9. -luokkalaisten bändikerho, tuettu kerhohinta 50e
10.-12. -luokkalaisten bändikerho, tuettu kerhohinta 50e
Ukulele-ryhmä 10x45min 120e
Aikuisten eurytmia 10x60min 120e

OPPILAAN TIEDOT

Soitin
Etunimi
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Katuosoite
Postinumero
Toimipaikka
Puhelin
Sähköposti
Koulu ja luokka
Uusi oppilas?
Uusi oppilas
Opiskellut aiemmin Tuulikellossa
Sisarukset Taideoppilaitoksessa (Etunimi, Sukunimi)

HUOLTAJAN TIEDOT (jos oppilas alle 18 v)

Etunimi
Osoite sama kuin oppilaalla
Katuosoite
Postinumero
Toimipaikka
Sähköposti
Suostun oppilastietojen tallentamiseen Taideoppilaitoksen oppilasrekisteriin ja niiden käyttämiseen sisäisessä tiedotuksessa (ilman suostumusta ei voi ilmoittautua)
Pyydämme Taidekoulu Tuulikellon aikuisoppilailta, ja lapsi/nuorisoppilaiden vanhemmilta luvan valokuvien/videoiden käyttöön nettisivuillamme sekä facebook-sivulla. Pyrimme siihen, että julkaistavat kuvat/videot ovat edustavia ja antavat henkilöistä miellyttävän vaikutelman.
Annamme luvan kuvien/videoiden käyttöön
Emme tahdo kuvia/videoita käytettävän julkisesti

Ilmoittautumislomakkeeseen merkitty huoltaja liittyy automaattisesti kannatusyhdistyksen jäseneksi. Erillistä jäsenmaksua ei peritä. Jäsenyys purkautuu ilman erillistä ilmoitusta lapsen/oppilaan lopettaessa.

Lisätietoja (esim. onko itsellä soitin jota ryhmässä soitetaan, onko soittokunnossa tms.)